Uw premium stacaravan op een van de mooiste plekjes in België en Nederland.

De eerste Camping waarop we stacaravans aanbieden is Ardennen Camping Bertrix.

Bertrix – het mooiste plekje in de Belgische Ardennen

Op één van de mooiste plekjes in de Belgische Ardennen, tussen de historische steden Bouillon en Bastogne ligt Ardennen Camping Betrix. Kamperen op de viersterren ANWB-camping betekent profiteren van de schitterende natuur, eersteklas voorzieningen, een geweldig recreatieprogramma en uitgebreide sportmogelijkheden.

Ardennen Camping Bertrix is het ideale vertrekpunt voor sporten als wandelen, fietsen, kanoën en survival. Ga op stap met onze wandelgidsen of doe mee met de buitensporten, georganiseerd door CapNature. Er is een gezellige bar en het restaurant, waar de chefkok heerlijke maaltijden bereidt. Met een ongedwongen sfeer, gastvriendelijkheid en een goede service worden de gasten het uitermate naar de zin gemaakt.

Faciliteiten
  • Sport- en spelfaciliteitensportveld
Centraal op het park bevinden zich uitgebreide sport- en spelfaciliteiten, waaronder een groot verwarmd zwembad omgeven door ligbedden, een avonturen-speeltuin en een overdekte recreatieruimte. Een multifunctioneel sportterrein biedt mogelijkheden voor tennis, volleybal, basketbal of voetbal.
  • Ontspanning
Naast het zwembad is er een chalet geplaatst waar men terecht kan voor verfrissingen en snacks tussen het zonnen en zwemmen door.
Omgeving
  • Sanitair
Op de camping zijn vijf moderne en verwarmde sanitair gebouwen en een apart kindersanitair. Naast toiletten zijn er douches en wastafels met warm en koud water. Het gebruik ervan is gratis. Deze sanitaire ruimtes worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Speciaal voor rolstoelgebruikers is er aangepast sanitair.
Entertainment
  • Horeca
In het hoger gelegen restaurant met bar kan men terecht voor een heerlijke maaltijd, een trappistenbiertje of een goed glas wijn. Op het zonnige terras is er een geweldig uitzicht op het zwembad, de speel-voorzieningen en de prachtige omgeving. De combinatie van zon, uitzicht en culinaire hapjes en drankjes maken het terras tot één van de populairste plaatsen om te vertoeven.
Plan afspraakPlan afspraakWilt u een kijkje nemen op de camping, plan dan nu een afspraak voor een bezichting.